Dejavnost

Kaj počnemo?

V sodelovanju z Luko koper vam pri uvozu, izvozu in tranzitu nudimo skladiščenje na odprtih, zaprtih površinah javnega carinskega skladišča in v hladilnici. Poleg skladiščenja poskrbimo tudi za pretovor blaga ali organizacijo transporta. Za vas opravimo storitve carinskega posredovanja in izdelamo vse vrste carinskih dokumentov. Skozi leta smo razvili široko mrežo poslovnih partnerjev, doma in v tujini, ki jo z dobrim delom, prilagodljivostjo in pozitivnim poslovnim odnosom nenehno širimo. Našim B2B partnerjem nudimo tudi pomoč pri nakupu in prodaji kuriv.

Carinsko posredovanje

Za naše stranke izvajamo carinske postopke, izvozno carinjenje in tranzitni postopek.
Pri tranzitu blaga za naše stranke izvajamo kontrolo blaga, kompletiranje in zbiranje voznikovo dokumentacije, izpolnjevanje tranzitne deklaracije in pripravljanje blaga na tranzit.
Nudimo vse informacije glede izvedbe carinskih postopkov. Svetujemo pri uporabi carinskih predpisov, uvrščanju blaga po kombinirani nomenklaturi carinske tarife in svetovanje o poreklu blaga ter izvajamo poenostavljene carinske postopke.

Skladiščenje in pretovor blaga

Za optimizacijo logističnih procesov in pretovor pošiljk v sodelovanju z Luko Koper pri uvozu, izvozu in tranzitu nudimo skladiščenje znotraj ekonomske cone in zagotavljamo:
25.000 m2 odprtih skladišč,
11.000 m2 zaprtih skladišč
in 500 m2 veliko hladilnico do 0OC

Opravljamo tudi vse vrste skladiščne manipulacije:
Natovor, raztovor in pretovor z viličarji.
Ročne manipulacije
(paletiranje,paliranje, komisioniranje, embaliranje, etiketiranje in
zlaganje)

Organizacija prevozov

Zavedamo se, da čas, sledenje pošiljki in izdelava ustrezne dokumentacij zahteva čas in angažiranost. Svojim strankam nudimo organiziranje transporta blaga od našega skladišča do namembnega kraja. Organiziramo posamezno vrsto transport in svetujemo najboljšo kombinacijo različnih vrst transporta.

Posredništvo pri prodaji kuriv

Našim B2B partnerjem nudimo pomoč pri nakupu in prodaji kuriv, kot so peleti, drva in oglje. Že vrsto let sodelujemo z različnimi proizvajalci doma in v tujini.